Menu

BTB Care

BTB Care ontwikkelt en beheert nationaal vastgoed met een zorgfunctie, waaronder 30 zorgappartementen Doetinchem. Met deze portefeuille willen wij een bijdrage leveren aan de maatschappelijke zorgbehoefte in combinatie met woonruimte.

Vanwege de verwachte groei in dit segment, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden. Kan uw project een professionele en betrouwbare investeerder gebruiken? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

BTB CARE
Distributiestraat 8
7041 KJ 's-Heerenberg
KVK 75459523

Persbericht

BTB CARE ONTWIKKELT ZORGCOMPLEX TEN BEHOEVE VAN STICHTING ZOZIJN

BTB Care heeft de locatie Heijermansstraat 21 te Doetinchem aangekocht om daar in samenwerking met Zozijn een wooncomplex voor mensen met een verstandelijke beperking te ontwikkelen. De oplevering is naar verwachting in het 4e kwartaal van 2022.

Op deze locatie, grenzend aan het Natuurpark Overstegen, starten betrokken partijen met de ontwikkeling van het 2.000m2  grote zorgcomplex. Hierin worden appartementen gerealiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. Samen met Architektengroep Gelderland wordt er een prettige en duurzame woonomgeving ontwikkeld voor de cliënten van Zozijn. Bouwbedrijf H.W. Joosten Zevenaar B.V. bouwt het nieuwe zorgcomplex. Zij worden tijdens dit traject geadviseerd door Van Kessel Janssen Bouwconsultancy B.V. Beuningen.

Eigenaar Bernhard ten Brinke van BTB Care kijkt uit naar de realisatie van dit nieuwe zorgcomplex: “Het is mooi dat we dit nieuws naar buiten kunnen brengen. Deze duurzame ontwikkeling is een mooie aanvulling op onze portefeuille.”

Dirk Venema, directeur Vastgoed & Bedrijfsdiensten bij Zozijn: “Het is zo’n 15 jaar geleden dat Zozijn na renovatie de huidige woonlocatie ‘de Huet’ betrok. Toen voldeed het gebouw volledig aan de eisen en was Zozijn trots op deze woningen. Nu moeten we constateren dat deze woningen functioneel niet meer voldoen. De bewoners zijn ook 15 jaar ouder geworden en hebben behoefte aan een woning die meer antwoord geeft aan de senioriteit. In onze zoektocht naar een nieuwe locatie kwamen wij uit op de Heijermansstraat. Wij zijn blij dat we samen met BTB Care hier een nieuwe woonlocatie kunnen realiseren.”